Primers (a triar entre)
MAR I HORTA
Paper de calamar o canana amb miso de cargols punxencs, musclos amb la seva aigua de cocció, ceviche de peix de llotja i el nostre pop. Ho acompanyarem amb fonoll confitat, mongeta tendra i nap daikon marinats amb germinats
(Al·lèrgens: marisc, peix)
o
MAKI DE XATÓ
Maki Japo amb arròs i tots els ingredients del xató per dins i per fora.
(No apte per a celíacs, però es poden fer racions aptes per a celíacs. Al·lèrgens: peix, fruits secs)
Segons (a triar entre)
ROMESCADA D’ORADA
Ranxo mariner amb cloïsses, musclos i gambes amb picada de fruits secs.
(Al·lèrgens: marisc, peix, fruits secs)
o
PORC AMB PRÉSSEC DE L’ORDAL
Galeta de peus de porc cruixent, cansalada a baixa temperatura i orella confitada amb moscatell i ratafia i herbes aromàtiques garrafenques. El préssec de l’Ordal de dues maneres (un coulís aromàtic i grills de préssec caramel·litzats). Ho acompanyarem amb sorra de romesco i germinat de nap daikon
(No apte per a celíacs. Al·lèrgens: fruits secs. Si ho demanes es poden fer racions aptes per celíacs i sense al·lèrgens)
Postres
XOCOLATA I MOJITO
(Al·lèrgens: sèsam, avellanes, farina)
*Quan feu la reserva indiqueu a observacions les al·lèrgies i si sou celíacs per tal de tenir-ho en compte al preparar el vostre menú.